O Apartmanu

Objekat Std Dronić nudi smeštaj sa upotrebom kuhinje. Iz ovog apartmana sa besplatnim WiFi internetom pruža se pogled na vrt i planinu Frušku Goru.

Apartman sadrži 1 spavaću sobu u potkrovlju apartmana, kao i sobu za dnevni boravak u prizemlju apartmana, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, kao i kupatilo sa tušem.

U apartmanu se ne služi doručak. Doručak se može pripremiti u kuhinjskom delu ili delu za proslave.

Ukoliko želite da istražite okolinu, tokom boravka možete da uživate u pešačenju i vožnji bicikla, a ponuda objekta Std Dronić uključuje uslugu iznajmljivanja bicikala.

Popularna odredišta u blizini smeštaja su jezero Bruje, Rimsko kupatilo, Biciklistička staza, lovište Vorovo, jezero Moharač, Manastir Kuveždin itd..

NAJPOPULARNIJI SADRŽAJI

KONTAKTIRAJTE DOMAĆINA

Treba vam još informacija pre nego što rezervišete boravak?

KUĆNI RED

Wellness & Spa

Džakuzi predstavlja vrstu masaže koja se primenjuje pod vodom. Delovanjem mlaznica pod visokim pritiskom koje su smeštene ispod vode pospešuju se cirkulacija i limfna drenaža. 

Sauna je prostorija od drveta sa temperaturom vazduha 70-110°C i sa niskom vlažnošću. Samo nekoliko minuta u sauni dovoljno je da Vam se regeneriše koža, poboljša cirkulacija i ubrza metabolizam.

Osobe koje su sklone depresiji i melanholiji često imaju velike koristi od upotrebe saune. Sama činjenica da ćemo se sat vremena izolovati od svega i da ćemo se posvetiti samom sebi, pozitivna je i pomaže u otklanjanju stresa.